Γιώγια Σιώκου

Η Γιώγια Σιώκου ζει στα Βριλήσσια από το 1981 με την οικογένεια της. Τριάντα χρόνια είναι αφοσιωμένη στο ποιητικό της έργο. Έχει εκδώσει δέκα ποιητικές συλλογές. Είναι μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών και Γενική Γραμματέας της Επιτροπής Κρίσης νέων μελών. Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών και της Εθνικής Εταιρίας Λογοτεχνών, του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ, της UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Πρέσβειρα Ειρήνης του «Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Φόρουμ για την Ειρήνη και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα».

Ποιητικό έργο Νίκου Κωστούλα

Ο Νίκος  Κωστούλας γεννήθηκε στη Λάρισα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Α.Β.Σ.Θ  ( σήμερα Πανεπιστήμιο  Μακεδονίας). Από το 2010 Δραστηριοποιείται σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής  Προστασίας- Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων από το 2014. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Αθλητικού  Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων από το 2014-2018.

Ποιητικό έργο της Σοφίας Στεφ. Αλεξανδράκη

EMMETΡO ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ  Ποιητική συλλογή που περιλαμβάνει 43 ποιήματα και 8 Θεατρικές απόπειρες.

(Αθήνα 2009, εκδ. Ι. Σιδέρης, σελ.72)

Αλέξανδρος Τσαγκαρέλης

Ο Αλέξανδρος Γ. Τσαγκαρέλλης γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1947 από γονείς μικρασιατικής καταγωγής. Αφού ολοκλήρωσε εκεί τις εγκύκλιες σπουδές του ήρθε στην Αθήνα για να φοιτήσει στην Φιλοσοφική Σχολή (Ελληνική & Αγγλική φιλολογία, καθώς και Ιστορία & Αρχαιολογία), στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Στην λογοτεχνία έκανε μια πρώτη εμφάνιση ενώ ακόμα ήταν φοιτητής, με δημοσιεύσεις διηγημάτων και κριτικών στον τοπικό τύπο της Μυτιλήνης οι οποίες τράβηξαν την προσοχή ακόμα και του μεγάλου Γιώργου Βαλέτα, αλλά τελικά ασχολήθηκε ουσιαστικά με την συγγραφή μετά την συνταξιοδότησή του.