Εφηβική Λέσχη Ανάγνωσης Βριλησσίων Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΒΒΑ ΜΑΡΙΟΥ ΣΑΒΒΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, στις 7.30 μμ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων, τα εγκαίνια της 4ης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Κύπριου αρχιτέκτονα και εικαστικού ΜΑΡΙΟΥ ΣΑΒΒΑ, με τίτλο:
«ΚΥΠΡΟΣ, ΝΗΣΙ ΜΟΥ» και «ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ». Η έκθεση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αρκετών δημοτών και επισκεπτών.
Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος του διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΗΒ Σοφία Μασσάρου, ενώ ποιήματα απήγγειλαν η Μαρίνα Αντωνίου και ο Δημήτρης Ζαχαριάδης.
Τραγούδησε η Αστέρω Χριστοφίδου.
Στην έκθεση το παρόν έδωσαν, η Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ Ιωάννα Κυρίτση, η Αντιδήμαρχος Χριστίνα Μαλακού, ο μορφωτικός ακόλουθος της Κυπριακής Πρεσβείας Λουκάς Ξενοφώντος, η γενική διευθύντρια Παρακαταθηκών & Δανείων κυρία Δήμητρα Ασημάκη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική παράσταση «200 χρόνια» με τη Ζωή Τηγανούρια   την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 στο θέατρο Βριλησσίων ΝΤΑΜΑΡΙ-Αλίκη Βουγιουκλάκη,  στο πλαίσιο των επετειακών εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

ΔΡΟΜΟΣ "SANTA RUN" ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ SANTA RUN ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Ο Πολιτιστικός & Aθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων, σε ένα εορταστικό κλίμα λίγο πριν τα Χριστούγεννα, πρόκειται να διοργανώσει αγώνα δρόμου SANTA RUN με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Αναλήψης, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:00.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ",

για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες για τη συμμετοχή τους καθώς και τους εργαζομένους του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας για τη συνεισφορά τους στην άρτια διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης.