"ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ" του Νηλ Σάιμον

  • Κατηγορίες Εκδήλωσης: Πολιτιστικές εκδηλώσεις
Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023
"ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ" του Νηλ Σάιμον
Θεατρική παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης
Λίγα λόγια για την παράσταση...
Δύο φίλες χωρίζουν από τους άντρες τους και αποφασίζουν να συγκατοικήσουν στο μεγάλο σπίτι της μιας. Και τότε αρχίζουν τα προβλήματα και δοκιμάζεται η φιλία τους, γιατί διαπιστώνουν πολύ γρήγορα ότι η αφόρητη τσαπατσουλιά και η ακαταστασία της μιας, δεν μπορεί να συνυπάρξει με την νοσηρή και ψυχαναγκαστική νοικοκυροσύνη της άλλης. Μια παράσταση σχόλιο πάνω στη μοναξιά πάσης φύσεως του σύγχρονου ανθρώπου. Ένα κλασικό θηλυκό εργένικο διαμέρισμα. Μια σημερινή γυναικοπαρέα πού όταν οι πόρτες είναι κλειστές, λένε μεταξύ τους τα ΠΑΝΤΑ.. Γυναίκες χωρισμένες, γυναίκες παντρεμένες, γυναίκες μόνες. Μια κωμωδία που υμνεί το δικαίωμα στο διαφορετικό, αλλά και στην συντροφικότητα. Μια τρυφερή και συνάμα κωμική ματιά πάνω στην φιλία, στον έρωτα, στις σχέσεις αντρών και γυναικών μέσα στον γάμο αλλά …και μετά από αυτόν.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Νήλ Σάιμον / ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Δανάη Σταματοπούλου / ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λευτέρης Πλασκοβίτης / ΣΚΗΝΙΚΑ - ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Αντώνης Χαλκιάς / ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Παναγιώτης Πλασκασοβίτης /
ΠΑΙΖΟΥΝ: Σιάρκου Θεοδώρα, Σοντάκη Μαριάνθη, Δωροπούλου Ισιδώρα, Μακρομαρίδου Βέρα, Σταματοπούλου Δανάη, Φώσκολου Νίνα, και 2 ακόμη άνδρες ηθοποιοί.
- Ώρα έναρξης 21:00
- Γενική είσοδος 15 ευρώ. Προπώληση, μειωμένο 12 ευρώ.
* Θέατρο ΝΤΑΜΑΡΙ-ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, Μεταμόρφωση Σωτήρος & Υψηλάντου Ά. Βριλήσσια

 

Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δ. Βριλησσίων

Κλειστό Γυμναστήριο : Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)

Τηλ. Επικοινωνίας. : 2108101510, 2108101511

E.Mail : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site : www.vrilissia-arts-sports.gr