ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΕΝΤΟΣ” 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ Καλεσμένες η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ & η ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ

  • Κατηγορίες Εκδήλωσης: Φεστιβάλ

 

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

"ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΕΝΤΟΣ” 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ

Καλεσμένες η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ & η ΑΝΔΡΙΑΝΑ

Ο Πεντελιώτης, αγαπημένος μας τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς με τον τελευταίο του δίσκο ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΕΝΤΟΣ στις αποσκευές του, στήνει μια μεγάλη γιορτή για το αγαπημένο του -σχεδόν δίπλα στο σπίτι του - Θέατρο ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ στα Βριλήσσια, διανύοντας το εικοστό πέμπτο του έτος στο τραγούδι και τη δισκογραφία!
Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, μας έχει χαρίσει πάρα πολλά αγαπημένα τραγούδια με τη φωνή σημαντικών ερμηνευτών, αλλά και 7 προσωπικούς δίσκους, μελοποιημένη ποίηση, σάουντρακ για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και μουσική για το χοροθέατρο. Από το "Μοίρα μου έγινες" μέχρι το "Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου" και από το "Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θεά", το "Σαν να μη πέρασε μια μέρα" και το "Για να σε συναντήσω" ως το "Η επίμονη σου", "Το καράβι για τη Φολέγανδρο”, το “Εγώ σ’ αγάπησα εδώ”, η γιορτή και το τραγούδι δεν σταματούν από την αρχή ως το τέλος.
Μαζί του, σε αυτή την επετειακή συναυλία, δύο φωνές που έχουν καθορίσει τα τραγούδια του, δύο σημαντικές τραγουδίστριες, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Ανδριάνα Μπάμπαλη.
Όλοι μαζί, θα μας μαγέψουν με τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο τους, ενώ θα μοιραστούν στη σκηνή και τραγούδια άλλων, που αγαπάνε πολύ! Μια μουσική παράσταση που επιστρέφει το κέντρο βάρους στο να ακούσεις και όχι να δεις και στο να τραγουδήσουμε όλοι μαζί με τη μουσική και τα λόγια πρωταγωνιστέςΣας περιμένουμε ψάχνοντας πάντα την αλήθεια της συγκίνησης και της στιγμής!
Παίζουν οι μουσικοί:
Κώστας Καββαδίας – κιθάρες
Αιμίλιος Μπαριαμπάς – μπάσο
Βαγγέλης Καλαμαράς – τύμπανα
Στο πιάνο ο Κώστας Λειβαδάς.
Ώρα έναρξης: 20.30
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στο ταμείο την ημέρα

της συναυλίας.
Θέατρο ΝΤΑΜΑΡΙ-ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ (Μεταμ. Σωτήρος & Υψηλάντου Άνω Βριλήσσια)