Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Βριλησσίων

Στο Κλειστό και Ανοιχτό Γήπεδο Βριλησσίων καθώς και στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α φιλοξενήθηκαν, κάθε εβδομάδα , από τις 7.30 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα, περίπου 200 παιδιά τα οποία έπαιξαν, αθλήθηκαν, έμαθαν, έκαναν νέες φιλίες και ξεκουράστηκαν μετά τις χειμερινές σχολικές υποχρεώσεις τους.

Απασχολήθηκαν 20 γυμναστές διαφόρων αθλητικών  ειδικοτήτων, που δίδαξαν κολύμπι, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο, τέννις και πινγκπονγκ. Σε συνεργασία με τους  αθλητικούς  συλλόγους της πόλης μας ήρθαν σε επαφή με αθλήματα όπως ως η ξιφασκία το σκάκι  το καράτε tae- kwon-do, και το  τζούντο . Μέσα από τις δυνατότητες του θεατρικού παιχνιδιού καλλιέργησαν την δημιουργική τους φαντασία. Ενθαρρυνθηκαν  ανακαλύψαν  και πειραματιστηκαν    με την ζωγραφική την χειροτεχνία και τον πηλό  . Πρώτη φορά ,υπήρξε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών μέσω του Προγράμματος ERASMUS+ όπου εκπαιδευτικοί από άλλες χώρες , ήρθαν σε επαφή με τα παιδιά και τους μετέδωσαν γνώσεις και εμπειρίες άλλων εθνών και πολιτισμών.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΗΒ) Ιωάννα Κυρίτση ευχαρίστησε όλους που  συμμετείχαν και ιδιάιτερα  τους εργαζόμενους που εργάστηκαν με σύνεση και υπευθυνότητα για την άψογη λειτουργία του προγράμματος. Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΗΒ) Ιωάννα Κυρίτση ευχαρίστησε όλους που  συμμετείχαν και ιδιάιτερα  τους εργαζόμενους που εργάστηκαν με σύνεση και υπευθυνότητα για την άψογη λειτουργία του προγράμματος.

Ο  Δήμαρχος Ξενοφών Μανιατογιάννης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λειτουργία του θεσμού και δήλωσε πως ‘η ασφάλεια και η ψυχική υγεία των παιδιών αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας ως δημοτική αρχή και προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε άοκνα με συνείδηση και επαγγελματισμό’.

Εκδηλώσεις 2018

Ιανουάριος