ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ

Ταχ. Δ/νση : Ολυμπιονικών & Σπ.Λούη

Τ.Κ. : 15235 Βριλήσσια

Τηλ.& Fax : 210 8101510-11

e-mail : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.vrilissia.gr
ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ αρ.πρωτ. 285/2015 (ΑΔΑ: 7ΧΒΚΟΛΙ2-ΖΤ7)

Το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ ΠΟΛΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

ότι, σε εφαρμογή της υπ’ αριθ.44/2015 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ, της ΚΥΑ 16775/18-05-2015 απόφασης των υπουργών ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και του υπ’αριθμ. Πρωτ. 13000/22-05-2015 εγγράφου του ΥΠΕΣ, προτίθεται να προσλάβει δέκα (10) Καθηγητές Φυσικής Αγωγής ειδικοτήτων : Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, Ενόργανη, Αντισφαίριση, Στίβος, κ.α. με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ωριαία αντιμισθία για οκτώ μήνες (8), προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα διδασκαλίας αθλημάτων .

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση (μαζί με δικαιολογητικά) στο ΝΠΔΔ «Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων», δ/νση Ολυμπιονικών & Σπ.Λούη, Βριλήσσια καθημερινά 09:00-13:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 8101510, κα Κοβούση Ιωάννα. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων πρόσληψης (10) ημέρες από την δημοσίευση στις εφημερίδες, και συγκεκριμένα από 24/07/2015 έως 03/08/2015.

Η πρόεδρος του ΔΣ

Ιωάννα Κυρίτση