Μουσική βραδιά με τον ΧΡΗΣΤΟ ΘΗΒΑΙΟ

  • Κατηγορίες Εκδήλωσης: Φεστιβάλ

34ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Μουσική βραδιά με τον ΧΡΗΣΤΟ ΘΗΒΑΙΟ

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Θέατρο ΝΤΑΜΑΡΙ-ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ Μεταμ. Σωτήρος & Υψηλάντου Άνω Βριλήσσια

Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Επιλέγει από τη μεγάλη του δισκογραφία όλα τα δικά του τραγούδια που αγαπάμε εμείς και τα «παντρεύει» με τραγούδια που λατρεύει ο ίδιος: “Ημερολόγιο”, “Ας Χαθείς”, “Αγάπη”, “Παλιός Στρατιώτης”, “Μικρή Πατρίδα”, “Βροχή μου”, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με αγαπημένα κομμάτια άλλων καλλιτεχνών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του τα Εξάρχεια, που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα. Δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο του φίλο και συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο. Θα ερμηνεύσει εμβληματικά τραγούδια του Θάνου όπως: "Λύχνος του Αλαδδίνου", "Γουίλι", "Ένα Μαχαίρι", "Άννα μην κλαις", "Ο Άμλετ της σελήνης", "Δεν είμαι Άλλος", "Πάντα Γελαστοί", καθώς επίσης τραγούδια από την επανεκτέλεση του έργου "Εμπάργκο", που κυκλοφόρησε πρόσφατα μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Μαζί του θα είναι επί σκηνής οι:

-Μάξιμος Δράκος: πιάνο

-Καλλίστρατος Δρακόπουλος: τύμπανα

-Γιώργος Κορρές: παραγωγή ήχου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ώρα έναρξης: 21:00

*Θέατρο ΝΤΑΜΑΡΙ-ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ Μεταμ. Σωτήρος & Υψηλάντου Ά. Βριλήσσια

*Συλλέγουμε γάλα μακράς διάρκειας και παιδικές πάνες για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού συλλόγου “ ΑΓΚΑΛΙΑ”

 

Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δ. Βριλησσίων

Κλειστό Γυμναστήριο : Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)

Τηλ. Επικοινωνίας. : 2108101510, 2108101511

E.Mail : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site : www.vrilissia-arts-sports.gr