Πολιτιστικά Μηνύματα 2024: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων από 28/5 έως 7/7

 
Το ετήσιο φεστιβάλ των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων του Δήμου Βριλησσίων ξεκινά από τα τέλη Μαΐου και ολοκληρώνεται στις αρχές Ιουλίου. Η είσοδος για το κοινό σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

 

«Η ανάπτυξή του Πολιτισµού στην πόλη µας ως βασική κοινωνική έκφραση και η δηµιουργία υψηλού πολιτισµικού κεφαλαίου προ όφελος τη τοπικής µας κοινωνία µπορεί να τονώσει την ίδια την κοινωνική συνοχή και να δηµιουργήσει τι συνθήκες εκείνες για ένα νέο περιβάλλον συµµετοχής και δεσµών επικοινωνίας των συµπολιτών µας . Το Φεστιβάλ των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων του Δήµου µας συµβάλλει στην ενεργοποίηση των συµπολιτών µας στις πολιτιστικές δράσεις µε τρόπο δηµιουργικό και συµµετοχικό αλλά και στην ανάδειξη του Πολιτισµού στην πόλη µας. Τα Καλλιτεχνικά µας Εργαστήρια θα στείλουν και εφέτος τα δικά τους µηνύµατα έκφρασης και δηµιουργίας µε τις εκθέσεις και τις παραστάσεις τους. Σας προσκαλούµε να παρακολουθήσουµε όλοι µαζί από κοντά τα εξαιρετικά έργα τους!», αναφέρει στο μήνυμά του Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης.
«Η πολιτιστική περίοδος στον Δήµο Βριλησσίων ολοκληρώνεται µε τις εκδηλώσεις των 20 Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων στα οποία συµµετέχουν πάνω από 500 συµπολίτες µας και καθοδηγούνται από καταξιωµένους και έµπειρους δασκάλους. Η µεγάλη συµµετοχή των δηµοτών στα επιµέρους εργαστήρια εκφράζει µε τον καλύτερο τρόπο την έντονη πολιτιστική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην πόλη µας και στέλνει το µήνυµα πως ο σύγχρονος πολιτισµός µπορεί να συνδυάσει την καινοτοµία µε την αναφορά στην τοπική κοινωνία και την αλληλεπίδραση, τη έκφραση και τη δηµιουργία», επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Τάσος Δημητρίου.
polmhnym 24mesa copy page 0001