ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ «Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ» από Kim Hye-Jin 

ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ «Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ» από Kim Hye-Jin 

Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων

«Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ» της Kim Hye-Jin

Συνεχίζεται τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17:30-19:30,

η Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού,

με την ανάγνωση του βιβλίου «Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ» της Kim Hye-Jin.

Αίθουσα ΜΟΥΣΩΝ Πνευμ. Κέντρου Δ. Βριλησσίων (Κισσάβου 11, 1ος όρ.)

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Υπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης ενηλίκων: Κατερίνα Βουτσαδάκη.

Οι συναντήσεις γίνονται κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο ....

«Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ» από Kim Hye-Jin 

Η αφηγήτρια της ιστορίας, μια χήρα που εργάζεται σε έναν οίκο ευγηρίας στη Νότια Κορέα, αναγκάζεται να μοιραστεί το μικρό της σπίτι με την τριαντάχρονη κόρη της και την κοπέλα της, τη σχέση των οποίων δεν αποδέχεται.

Η μητέρα, ανέτοιμη να τις δεχτεί, βρίσκεται μετέωρη ανάμεσα στο πρότυπο της παραδοσιακής οικογένειας −στην οποία αφιέρωσε ολόκληρη την ύπαρξή της− και στα ιδανικά για τα οποία αγωνίζεται η κόρη της. Σύντομα, τα σχόλια και οι προκαταλήψεις της μητέρας φέρνουν στο φως παλιές και νέες συγκρούσεις ανάμεσα στις τρεις γυναίκες, κάνοντας τη συνύπαρξή τους όλο και πιο δύσκολη.

Μια κατάσταση που επιδεινώνεται παράλληλα με την επισφαλή εργασιακή κατάσταση της αφηγήτριας, η οποία αρχίζει να αμφισβητεί την απάνθρωπη μεταχείριση που λαμβάνουν οι ηλικιωμένες γυναίκες στο γηροκομείο όπου εργάζεται.

Η Kim Hye-Jin γράφει ένα διαπεραστικά συγκινητικό μυθιστόρημα για την ένταση που δημιουργείται όταν οι συγγενείς αναγκάζονται να συγκατοικήσουν. Μέσα από τα μάτια μιας μητέρας που προσπαθεί να κατανοήσει αυτό που βιώνει, διερευνά τη σχέση μεταξύ γονέων, την ομοφοβία, την αποξένωση, τη μοναξιά αλλά και την έννοια της φροντίδας· συγχρόνως προσφέρει ως αντίδοτο στον αναγνώστη τη δύναμη της αγάπης σε όλες τις μορφές και αποχρώσεις της.

Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δ. Βριλησσίων

Κλειστό Γυμναστήριο : Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)

Τηλ. Επικοινωνίας. : 2108101510, 2108101511

E.Mail : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site : www.vrilissia-arts-sports.gr