ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ- Αρχιμουσικός

vasiadisΑρχιμουσικός και Διευθ/ντης  μουσικών συνόλων του Δημου μας και της φιλαρμονικής από το 1996 εώς σήμερα. Έχει σπουδάσει πιάνο σαξόφωνο,ενοργάνωση φιλαρμονικής,φούγκα , σύνθεση και ανώτερα θεωρητικά σε αναγνωρισμένα ιδρύματα.

Εχει συνεργαστεί με μεγάλες ορχήστρες στην χώρα μας, σε πολλά είδη μουσικής και με πολλούς καλλιτέχνες όπως γνωστούς κλασικούς σολίστ και τραγουδιστές όπως Μ.Βιολάρη Κ. Χωματά,Γ.Ζωγράφο,Αλέξια,Σ.Κόκοτας ,Σ.Κορκολή, Μ.Ρασούλη,Γαίαστρον,Οκτάνα, Ελληνικό λογοτεχνικό σύλλογο θεατρικές ομάδες Ε.Ρ.Τ. κ.α.

Σήμερα διατελεί έφορος δημοσίων σχέσεων του Πανελλήνιου συλλόγου Αρχιμουσικών καθώς και τις πανελλήνιας ομοσπονδίας μουσικών ΟΤΑ.

Πρωτοστάτησε στην συνεργασία  με πολλά εργαστήρια (παιδική χορωδία,μαζορέττες,θεατρικά εργαστήρια ,σχολεία και δημιούργησε τμήμα εκμάθησης μουσικών οργάνων απο το 1996.Ιδρυσε μπαντίνα,μουσικά συγκροτήματα και χορευτικό τμήμα της φιλαρμονικής.Επίσης διοργανώνει το 3ο φεστιβάλ φιλαρμονικών στην πόλη μας καθώς και πολλές συναυλίες στα Βριλήσσια και σε άλλες πόλεις.Ολα αυτά τα χρόνια με τους συνεργάτες καθηγητές του εκπαίδευσαν εκατοντάδες δημότες που πολλοί έγιναν και επαγγελματίες μουσικοί.

Επικοινωνία

Πολιτιστικος & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων

Τηλέφωνα
+30 2108101510, +30 2108101511
Φαξ: 210 8034190
email: kleistob[@]otenet.gr
email: secpnevm[@]vrilissia.gr

Διεύθυνση:
Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη
Βριλήσσια - Αθήνα
15235 Ελλάδα

vrilissia-arts-sports.gr