ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 2021

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε τρεις χώρους, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων, στο Δημοτικό Γήπεδο  Ποδοσφαίρου (Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη) και στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

H προσέλευση των παιδιών στους χώρους υλοποίησης του προγράμματος θα γίνεται από ώρα 07:00 έως 08:30. Η παραλαβή θα γίνεται έως τις 15:30.

Τα  παιδιά εισερχόμενα στους χώρους υλοποίησης του προγράμματος θα θερμομετριούνται και θα παίρνουν καρτελάκι με το όνομά τους και την ομάδα στην οποία  θα ανήκουν και το οποίο θα πρέπει να φορούν καθημερινά.                                                                                            

Σε περίπτωση αδιαθεσίας του παιδιού θα ενημερώνεται άμεσα ο γονέας και το παιδί θα παραμένει σε ειδικό χώρο με την επίβλεψη του συνεργαζόμενου με τον ΠΑΟΔΗΒ  γιατρό, έως ότου παραληφθεί από τον γονέα – κηδεμόνα.                                 

Oι γονείς των παιδιών θα πρέπει να φροντίσουν να προμηθεύσουν τα παιδιά τους με αντισηπτικό υγρό ή μαντηλάκια, νερό (γιατί δεν επιτρέπεται το γέμισμα από τη βρύση), ένα μικρό σνακ, που θα μπορεί να μένει εκτός ψυγείου, ενώ θα πρέπει να  φορούν αθλητικά παπούτσια και καπέλο.

Επισημαίνουμε ότι για τα παιδιά που έχουν νοσήσει,  θα πρέπει να υπάρχει παιδιατρική γνωμάτευση και να ενημερωθεί οπωσδήποτε η γραμματεία.

Κάθε Δευτέρα τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους ενυπόγραφα από τον γονέα τους τις βεβαιώσεις (υπεύθυνες δηλώσεις) με  τα αποτελέσματα των self test.

Πρόγραμμα Κάμπ

7:00 - 8:30     προσελευση παιδιων

9:00 - 12:00   αθλητικεσ δραστηριοτητεσ  & κολυμβητηριο

12:00 - 13:00 κολατσιο (σαντουιτσ & χυμο)

13:00 - 15:00 δημιουργικη απασχοληση (σκακι – επιτραπεζια – ζωγραφικη – θεατρικο παιχνιδι -  χοροσ)

15:15 – 15.30 αποχωρηση

Kάθε Παρασκευή και εάν και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, τα παιδιά θα πηγαίνουν εκδρομές . (Η συμμετοχή θα είναι προαιρετική και θα υπάρχει επιπλέον κόστος για το οποίο θα ενημερώνεται ο γονέας)

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ : Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί   κατά την διάρκεια του camp θα πρέπει τα παιδιά να έχουν την δική τος κασετίνα ( ψαλιδάκι , ξυλομπογιές, γόμα, ξύστρα μαρκαδόρους) η οποία θα χρησιμοποιείται   αποκλειστικά από εκείνα

ΤΕΝΝΙΣ: Για το μάθημα του τένις τα παιδιά θα πρέπει να έχουν την δική τους ρακέτα.

Το αναλυτικό ημερήσιο πρόγραμμα θα βγαίνει κάθε Παρασκευή για την επόμενη εβδομάδα και θα αναρτάται στην αθλητική εγκατάσταση για την ενημέρωση των γονέων.

Ενημερώνουμε τους γονείς ότι  σύμφωνα  με τα σημερινά δεδομένα,  θα λειτουργήσει camp τριών εβδομάδων από :

-   23 /8/2021 έως 27/8/202

-   30 /8/2021  έως 3/9/2021 και

-  6  /9/2021  έως 10/9/2021

Παρακαλούνται όσοι γονείς ενδιαφέρονται για την συμμετοχή των παιδιών τους  να μας ενημερώσουν  άμεσα,  διότι θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων και θα τηρηθεί  αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση  ή  πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήτε με τη γραμματεία του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού.

Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός

Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων

Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)

Τηλ. Επικ. 2108101511, 2108101510

E. Mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site www.vrilissia-arts –sports.gr

Να επισημάνουμε ότι ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός έχει μεριμνήσει  να υπάρχουν αντισηπτικά σε εμφανή σημεία σε όλα τα σημεία απασχόλησης των παιδιών.

 

Αναζήτηση

Βρείτε μας

Επικοινωνία

Πολιτιστικος & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων

Τηλέφωνα
+30 2108101510, +30 2108101511
Φαξ: 210 8034190
email: kleistob[@]otenet.gr
email: secpnevm[@]vrilissia.gr

Διεύθυνση:
Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη
Βριλήσσια - Αθήνα
15235 Ελλάδα

vrilissia-arts-sports.gr