Έναρξη SUMMER CAMP - πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης-

Έναρξη Summer Camp - πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης- από τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων.

Ύστερα από την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων, αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη του προγράμματος καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ηλικίας 6-12 ετών.

Παρακαλούμε όλους τους γονείς που ενδιαφέρονται και επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα, να συμπληρώσουν το συντομότερο δυνατόν την αίτηση ενδιαφέροντος έτσι ώστε να κάνουμε έγκαιρα τον προγραμματισμό μας.

Να σημειώσουμε ότι η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν συνεπάγεται την συμμετοχή του παιδιού στο πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης.  

Θα μας βοηθήσει όμως σημαντικά έτσι ώστε να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για τον αριθμό των παιδιών και να οργανώσουμε κατάλληλα τα τμήματα.

Για την κατάθεση της αίτησης συμμετοχής θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στα ηλεκτρονικά μέσα του Δήμου την επόμενη εβδομάδα, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τους περιορισμούς του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υφυπουργείου Αθλητισμού λόγω του COVID 19.

Ως δημοτική αρχή συνεχίζουμε το πρόγραμμα της θερινής δημιουργικής απασχόλησης με συνείδηση και επαγγελματισμό, τηρώντας πιστά τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τον COVID 19 κι έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα και επιδίωξη την ασφάλεια και την ψυχική υγεία των παιδιών.
Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας έχουν εμπιστευθεί έως τώρα τα παιδιά τους!

Ιωάννα Κυρίτση

Πρόεδρος Πολιτιστικού & Αθλητικού

Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι  γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού.

Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός
Κλειστό Γυμναστήριο : Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)
Ώρες 09:00-20:00
Τηλ. Επικ. : 2108101510, 2108101511
E.Mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site : www.vrilissia-arts-sports.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Αναζήτηση

Βρείτε μας

Επικοινωνία

Πολιτιστικος & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων

Τηλέφωνα
+30 2108101510, +30 2108101511
Φαξ: 210 8034190
email: kleistob[@]otenet.gr
email: secpnevm[@]vrilissia.gr

Διεύθυνση:
Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη
Βριλήσσια - Αθήνα
15235 Ελλάδα

vrilissia-arts-sports.gr