Εγκαίνια Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βριλησσίων «Παύλος Νιρβάνας»

Εγκαίνια Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βριλησσίων «Παύλος Νιρβάνας»

  • Κατηγορίες Εκδήλωσης: Πολιτιστικές εκδηλώσεις
Εγκαίνια Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βριλησσίων «Παύλος Νιρβάνας»
Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 τα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βριλησσίων «ΠΑΥΛΟΣ ΝΙΡΒΑΝΑΣ», παρουσία του Δημάρχου Βριλησσίων, Κωνσταντίνου Βαφειάδη και της Προέδρου του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Βριλησσίων, Ιωάννας Κυρίτση.
Τα εγκαίνια της δημοτικής βιβλιοθήκης, η οποία αποτελούσε επί χρόνια αίτημα της κοινωνίας των Βριλησσίων, πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα στην ιδιόκτητη αίθουσα της οδού Ολύμπου 42. Στόχος της ίδρυσης της δημοτικής βιβλιοθήκης είναι η λειτουργία της να αποτελέσει κέντρο διασύνδεσης γνώσης και αναπαραγωγής πληροφόρησης, τόσο για τους δημότες, όλων των ηλικιών, όσο και για την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης.
"Η ίδρυση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Παύλος Νιρβάνας, αποτελεί μια ουσιαστική παρέμβαση πολιτισμού και παιδείας για την αναβάθμιση της ζωής των πολιτών. Αποτελεί την αρχή μιας πολιτιστικής διαδρομής που έχουμε σχεδιάσει για τον Δήμο" δήλωσε ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Κωνσταντίνος Βαφειάδης.
Ευχαριστήρια αναφορά έγινε από την Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΒ στους εθελοντές και ιδιαίτερα στον αείμνηστο Νίκο Κωστούλα για τη συνδρομή τους.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Βριλησσίων λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00.